Koken met Titia Borst

Gepubliceerd op 5 november 2023 om 15:38
  • Welkom lieve kijkers bij alweer de honderdste aflevering van ‘Koken met Titia Borst’ waarin Titia haar heerlijkste lekkernijen open en bloot tentoonspreidt. Nietwaar, Tiets?
  • Ik doe mijn best, Otto, dat weet je.
  • Absoluut, Titia, je kokkerelt je helemaal uit de panty, dat zal vandaag niet anders zijn.
  • De panty houd ik aan vandaag, maar spetteren en spatteren zal het zeker.
  • Wie, pardon haha, wát ga je klaarmaken op deze regenachtige novemberdag in 2023?
  • Een eenvoudig doch voedzaam driegangendiner.
  • Ik heb altijd zin in een eenzijdig doch zelfgenoegzaam triootje, Tiets.
  • Goed opletten dan maar, Otto.
  • Ja, juf, hahaha.
  • Vooraf houden we het simpel: een heerlijke eetlustopwekkende amuse.
  • Lustopwekkend eten, als dat geen voorspel is!
  • Het hoofdingrediënt bestaat uit gepureerde pompoen die we kort garen in een scheut olijfolie.
  • Zodat het lekker naar binnenglijdt?
  • Zodat de typisch Hollandse pompoen een mediterraan smaakje krijgt. Even wat Italiaanse kruiden erbij, plus wat basilicum, wat tijm, eventueel rozemarijn en je bent klaar in een wipje.
  • Goeie grutten, dat wordt smullen,Tiet. En hoe noem je jouw amuse?
  • Dit is dus een flamouze.
  • O, eerlijk, een flamoes, is dat niet…?
  • Flamouze, Otto. Je kunt het eventueel afmaken met een toefje crème fraiche.
  • Ja, nee, maar dan is het geen voorspel meer, dan is het meteen het hoofdgerecht.
  • Precies, en dat komt nu aan de orde. Het hoofdgerecht bestaat uit Keniaanse klitboontjes in roomsaus.
  • Verstond ik dat goed, klitboontjes uit Kenia?
  • Ja, klopt, dat zijn kleine roze boontjes die bij het bewerken een tikkie opzwellen. Samen met die roomsaus biedt dat een verrukkelijke smaaksensatie. Maar dat is nog niet alles…
  • Vertel, heerlijke kokkin van me. Kokkin, kokuit, hahaha.
  • Klitboontjes in combinatie met de Mozambikaanse keizersworst is niet te versmaden. Daar eet je je vingers bij op.
  • Oh my god, Tiets, is dat ‘m, die worst van de Mozambikaanse keizer?
  • Dat is hem in vol ornaat, Otto, glimmend van de olie en opzwellend van de hitte.
  • Dit is ongekend, Titia, bijna vulgair.
  • Dat weet ik niet, Otto, maar op de juiste manier klaargemaakt, komt hij helemaal tot zijn recht.
  • En wat vond de Mozambikaanse keizerin van zo’n keizerlijke saucijs, eigenlijk. Dat was toch even slikken?
  • Dat vertelt het recept niet, Otto, ik weet alleen dat je er niet in moet prikken met een vork, want dan begint het te spuiten. En weet je, compleet veganistisch, dat ding.
  • Serieus Tiet, dus ik kan er ook bij mijn biologisch-dynamische buurvrouw mee aankomen?
  • Absoluut. Kijk ‘s hoe lekker dat samengaat in de pan, klitjes en worst, dat wordt smullen.
  • Dat wordt oraal genieten, lieve Titia. Nu het toetje?
  • Ja, dat wordt de warme Vlaamse vulvla.
  • Pardon, Vlaamse vulva?
  • Vulvllla, Ottootje van me, vllla. Voordat kijkers heel andere associaties gaan krijgen.
  • Oké, kom maar door.
  • Vla die vult dus. Uit Vlaanderen. En warm. Dat dus.
  • Ja, ja.
  • Het is simpel. Je koopt een fles vanillevla bij Delhaize. Dat is die Vlaamse supermarkt. Je flikkert die hele fles leeg in een pannetje, zet het vuur half hoog, je blijft zachtjes roeren en zodra het heet genoeg is giet je het in een schaaltje. Voila, warme Vlaamse vulvla. Een middeleeuws recept van rond 887 uit Gent. Eet er één bakje van en dan kun je geen ‘geslachtsgemeenschap’ meer zeggen.
  • Goh, Tiets, ik ben er even stil van. Die warme vulva van jou ruikt zo zaligjes.
  • Ik heb ook Vlaamse roots, Ot.
  • Ik durf het haast niet te vragen, lekker dier, maar mag ik nog een hapje flamouze?
  • Tuurlijk, knul. Wat klitboontjes in roomsaus erbij? Je moet er nog van groeien.
  • Zeker te weten, maar ik ben bang dat de Mozambikaanse keizersworst voor mij niet helemaal haalbaar lijkt.
  • Steek ik die bij mij naar binnen. Als ik er dan op bijt… Eueueueaach.
  • Jezus, Titia, ga je lekker. Er kijken ook mensen van onder de achttien mee, hoor.
  • Hallo, Otto, dit proeft als klaar…, nee thuiskomen, zeg.
  • Lekker, Tietje, neem ik nog een bakje warme vulva. Zwaaien we nog even naar de mensen thuis?
  • Dag mensen, geniet ervan. Vergeet niet, echte liefde gaat via de mond. Zeg jij eens wat, Otto.
  • Geslachtsgemeenschap. Ik kan het gewoon zeggen, hoor.
  • Doe dan eens ‘fellatio’.
  • Fellatio. Cunnilingus. Bromfietshelm. Autogordel.
  • Neem nog maar een bakje, dan.
  • Heerlijk die flamouze met die klit. Slok jij nou die hele worst…?
Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

RedRopes
2 maanden geleden

😄