Geile Business

Gepubliceerd op 21 december 2022 om 13:06

Jansje, mijn zus, heeft haar Harry gevonden via een datingsite. En o, wat zijn ze gelukkig met elkaar. Ze is hartstikke zwanger, dus het heeft concreet ergens toe geleid. Ben benieuwd hoe zo’n dating-baby eruitziet. Is het wel een mensenkind, of eerder een robotje? Met dan niet te harde en hoekige vormen, hoop ik, met het oog op de bevalling.

 

‘Renée, dat zou jij ook eens moeten doen,’ zei mijn zus, ‘lekker daten op internet. Kijk dit is de app.’ Zo ongeïnteresseerd mogelijk keek ik met haar mee op de telefoon.

‘Hoezo heb je die app nog steeds, Jans, je hebt Harry nu toch?’ Echt onbegrijpelijk.

‘O, nou, soms kijk ik nog ‘s, gewoon voor de gein. Er komen lekkere kerels voorbij, hoor.’

‘Weet Harry dat ook, dat je naar andere mannen kijkt?’ Ongelooflijk.

‘Hij kijkt zelf ook naar lekkere wijven. Why not. We leven niet in het Victoriaanse tijdperk.’

 

GB heette die app, Geile Business.

‘Lekker subtiel,’ merkte ik op, terwijl Jans wat profielen langsliep.

‘Wat is er subtiel aan een nachtje heerlijk aan de rol? Als je zin hebt in seks, dan geef je er gewoon aan toe. Je hoeft niet meteen de prins op het witte paard te ontmoeten. Kijk dit fijne hapje dan, jee, ik zou zelf gewoon…’

Onuitstaanbaar dat gedrag. Ik wist het allang, maar Jansje bevestigde eens te meer dat haar morele kompas flink van slag was. Arme Harry, of arme Jansje en Harry, arm ongeboren kind.

 

Eenmaal thuis kon ik het niet laten toch wat nader onderzoek te doen. De GB-app was zo gevonden. Download de app stond er in de rechterbovenhoek van het scherm. Ik aarzelde. Ik zette mijn duim erop en voor ik het wist, stond het icoontje onschuldig en onaangeroerd tussen mijn Whatsapp, Weeronline en Vogelgeluidenapp. Het was duidelijk, ik zou het yin-yang-achtige logo direct weer verwijderen. Wat moest ik met een man? Een mens kon best een tijdje zonder seks. Ik wel, tenminste. Ik tikte het plaatje aan.

 

Maak hier gratis uw profiel aan, las ik. Ja, ja, gratis, tot je een stapje verderging. Je zat zo vast aan een tientje per maand. Op zijn minst. En voor wat? Dat je een keer met een vreemde van bil kon gaan? Het was je reinste betaalde seks. In feite een hoerenapp, je betaalde de mannen achter de app die gewoon pooiers waren. Daar trapte ik mooi niet in. Het kon natuurlijk geen kwaad hier en daar wat in te vullen om het vervolgens weer te wissen. Vanille, vulde ik in bij Nickname, om meteen duidelijk te maken, dat ik het type was dat ging voor lieve, romantische dates. De hele riedel seksvarianten die je als favorieten kon aanvinken, van oraal tot anaal, van bdsm tot rollenspel, sloeg ik meteen over. E-mailadres? Voorlopig tikte ik het adres van mijn werk in. Bevestig? Nou ja, gewoon even om te kijken wat er ging gebeuren.

 

Ik keek op mijn werkmail. Een bevestigingsmail: dank voor bladiebladiebladiebla. Het leek te kloppen. Wacht, wat stond daar onderaan? Ik had helemaal niet aangegeven dat ik naast mannen ook interesse had in vrouwen. En hoezo was ik biseksueel? Ik was hartstikke hetero. Nou ja, ik vond sommige vrouwen best wel aantrekkelijk, bepaalde meiden gewoonweg geil, maar om dan te zeggen dat ik bi was! En die seksvarianten, de hele lijst was aangevinkt, van boven naar beneden! Exhibitionisme: aangevinkt, buitenseks: aangevinkt, orgies: aangevinkt. Het zweet brak me uit. Ik moest dit zo snel mogelijk verwijderen.

 

Waarschijnlijk was ik getroffen door dementie: ik wist al meteen mijn wachtwoord niet meer. VanilleNeukt123? Godver! Reneeisgeil@hottie? Kom op! Wachtwoord vergeten? Ja, ja, ja! Kijk in uw mailbox voor uw nieuwe wachtwoord. Klik hier, klik daar, scrol naar beneden. Naar boven dan. Geen spoor van een wachtwoordmail, wel een enorme lijst vers binnengekomen mails van bedenkelijke afzenders. Hardeknaap@hotmail.com, Opzoeknaarnattekut@gmail.com, HeteWillem 010, Geilemocro38, Geertjegeurtje@twinkeling.nl… In verwarring klikte ik de laatste mail per ongeluk open.

 

‘Hey Vanille, ik ben Geertje, 35 jaar, ongetrouwd en heb zin in een flinke befpartij. Jij ook? Mail me dan. Heerlijk geurtje tussen mijn benen. Mmm. Dag liefie.’

Dat was het dan, de ellende waarvoor ik had gevreesd, anonieme figuren die geile taal uitslaan. Ongetwijfeld een man. Geert of Geurt, dikke pens en baard van drie dagen. IQ nul komma nul. Geertjegeurtje, ja, ja. Geurtje tussen haar benen. Zeker een tijd niet gewassen, ranzige idioot. Flinke befpartij, nou, nou. Dat wordt lastig zonder kut. Het leek me beter mijn telefoon even opzij te leggen, de appstorm zou vanzelf wel gaan liggen. Die avond ging ik lekker Netflixen met een dekentje op de bank. Geen date nodig. Desnoods zou ik de hand aan mezelf slaan. Ook fijn.

 

De telefoon ging, een onbekend nummer. Geen reden om op te nemen. Er piepte een sms’je binnen. ‘Hoi Vanille, afspreken dan? Geertje.’ What the fuck! Hoe kwam dat mens, die vent, aan mijn nummer!? Meteen meldde ook Whatsapp zich. Een bericht met een foto. ‘Voor als je het niet vertrouwt, dit ben ik. Kus, Geertje.’ Ik maakte de foto groter. Dit kon niet waar zijn: een prachtige volle vrouw met een enorme bos donker haar in een turkooizen bloesje dat half open stond en de rondingen van stevige borsten prijsgaf. Godallemachtig, was dit daadwerkelijk Geertjegeurtje? De denkbeeldige geur die tussen haar benen hing, vond een plekje in mijn neus. Haar schaamlippen staken roze af tegen haar onderbuik. Ik slikte. Ik slikte nogmaals. Keek naar het plafond, dacht aan Netflix en het dekentje op de bank. Ik was toch hetero?

 

‘Kan ik je ontmoeten?’ vingerde ik alsof ik het zelf niet was.

Het antwoord volgde meteen. ‘Ja, duh, dat is het idee van een datingapp. Ben in de buurt. Postillionhotel langs de snelweg. Kamer 69.’

Postillion? Was dat dat lelijke gebouw bij het bedrijventerrein? Hier in het dorp? Dat zou wel heel toevallig zijn.

‘Bunnik bedoel je?’ Mijn vinger trilde.

‘Yup.’

‘Hoe laat?’

 

Ik leek wel gek. Zeven uur in de avond fietste ik door kou en duisternis naar een desolaat bedrijventerrein. Hoe goedgelovig kon je zijn? In mum van tijd had ik me met een washandje onderhanden genomen en me omgekleed, opgemaakt en m’n haar opgestoken. Voor de spiegel in de gang had ik een muts opgedaan, weer afgetrokken en vervangen door een kek alpinopetje, had m’n lange jas aangedaan, weer uitgetrokken, een warme parka aangetrokken en een wollen sjaal om mijn nek gedrapeerd. Weer naar boven gerend om mijn tanden te poetsen en me nogmaals ondergespoten met een zoet luchtje. Kon ik tippen aan Geertjes geurtje dat prikkelend vanuit haar slipje opsteeg? Postillionhotel kamer…, verdomme, wat was het? 96, nee, 69! De wind was guur.

 

De hotellobby was verlaten. Tegenover de draaideur was een lift. Kon ik meteen door naar de kamer?

‘Mevrouw?’ Vanachter de receptie dook een dame op, ze kwam me bekend voor. ‘Zoekt u iets?’

Ik kuchte achter mijn hand. ‘Afspraak,’ mompelde ik. ‘Kamer 69.’

‘Aha, met Geertje dus.’ Haar stem schalde door de hal. ‘Lekker!’ Ze grijnsde en knipoogde.

‘Geertjegeurtje,’ voegde ik overbodig toe en voelde hoe ik van kleur verschoot.

De vrouw boog voorover, haar bruine krullenkapsel deinde mee. Op haar uniform, bovenop haar geprononceerde boezen, prijkte een koperen naamplaatje. G. Geurts.

‘Geertjes geurtje is een pikante als ik zo vrij mag zijn. Daar zult u geen spijt van krijgen. Hier het kaartje van 69. Gewoon in het gleufje.’

 

Gewoon in het gleufje. De woorden echoden door mijn schedel. 69, gewoon in het gleufje. Hoewel de lift omhoogschoot als in Sjakie en de Chocoladefabriek kon ik natuurlijk nog terug. Mijn fietssleutel zat diep in mijn broekzak, als ik eraan voelde, raakte ik mijn onderbuik. Niets bijzonders, want waarom zou ik mijn eigen buik niet mogen voelen. Toch trok ik mijn hand geschrokken omhoog en stopte hem net als de andere hand in de hoge zakken van mijn parka. De rondingen van mijn borsten, hoe bescheiden ook, waren duidelijk voelbaar. Jezus, kon ik mijn handen dan geen seconde laten bungelen zonder op erogene zones te stuiten? In de spiegel zag ik een schichtige vrouw van mijn leeftijd met een zenuwtrekje rond haar mond.

 

Kamer 69 was halverwege de gang. Ik keek naar het kaartje en toen naar de gleuf van het elektronische slot. Ik aarzelde. Als Geertje binnen was, kon ze ook gewoon opendoen. Ik klopte. Geen reactie. Ik klopte harder. Grote stilte. Zonder verder na te denken stak ik de kaart in het gleufje. Er klonk een piep, een lampje gloeide groen op en ik duwde de zware deur open. Binnen was het pikkedonker, het duurde even voor ik de lichtknop had gevonden. Ik zuchtte van opluchting, deze trip was één groot avontuur. En dan moest de apotheose nog komen. Apotheose? Wacht, betekende dat niet vergoddelijking? Wachtte mij misschien de hemel? Vooralsnog moest ik het in mijn eentje zien te rooien. Kamer 69 was uitgestorven. Op het dekbed lag een roze briefje.

 

‘Lieve Vanille, ik kom zo, maak het je gemakkelijk. XXX.’ Een meisjesachtig handschrift met grote ronde letters. Ik legde het op het nachtkastje en ging aan de rechterkant van het bed zitten. Het was een standaard hotelkamer, zakelijk en steriel. Hier kwam je voor een nachtje om je ogen dicht te doen en weer verder te reizen. De douche en het ontbijt waren ongetwijfeld goed. Het geluid van de A12 drong nauwelijks door het dikke glas en de grijze verduisteringsgordijnen. Zittend trok ik mijn bovenkleren uit. Mijn tepels popten op alsof er iets te zien was. Ik legde mijn kleren op een stoel, trok mijn schoenen en de rest uit en schoof bloot onder het dekbed. Klikte de lamp uit en sloot mijn ogen.

 

Er brandde licht toen ik ontwaakte. Ik zag de naakte rug, de naakte billen en benen van een voluptueuze vrouw die zich voor de spiegel ontdeed van haar oorbellen. In het spiegelbeeld ontdekte ze dat ik keek, ze lachte en keek om, terwijl haar bruine krullenkapsel meedeinde. Was dit niet de vrouw van de receptie?

‘Geertje?’ Mijn stem klonk onnatuurlijk, te hoog, te schril.

‘Vanille?’ Ze legde haar tweede oorbel neer en liep op het bed toe. ‘Fijn dat je het bed alvast hebt opgewarmd. Ik kom bij je liggen.’ Voorovergebogen trok ze het dekbed aan haar kant opzij. Twee zware borsten bungelden in de ruimte. De welving van haar roze buik eindigde in een geschoren kruis. Zou ze daar haar geur prijsgeven?

 

Op ons zij lagen we tegenover elkaar, onze gezichten op hooguit twintig centimeter van elkaar. Geertje straalde een prettige frisheid uit en haar adem was een en al tandpastageur. Haar witte tanden staken af tegen de vers gestifte kersenrode lippen. Lippen die omhoog krulden van de lieve lach.

‘Gezellig?’ Geertje likte haar bovenlip met het puntje van haar tong.

Ik antwoordde met een glimlach en een zucht.

‘Dat dacht ik ook.’ Haar ogen waren donkerbruin en vriendelijk.

Onze voeten raakten elkaar en onze knieën. Onze buiken ook en onze borsten. Vervolgens onze neuzen en onze monden. Geertjes hand volgde de welving van mijn heup. Een koele hand op een warme heup.

 

De kus was voorzichtig en verkennend, gewoon lippen op lippen. Ze duwde de mijne open met haar spitse tong die langs mijn tanden ging. Ik opende mijn mond en liet haar toe. Onze tongen kronkelden warm en nat, in mijn mond, in Geertjes mond. Het was geil, ik werd geil, Geertjes hand op mijn kont, de mijne op de ronding van haar linkerbil. We haalden hoorbaar adem, onze hartslag verhoogde, het bloed pompte door onze lijven. We kropen dichter tegen elkaar, vingers gleden verkennend over huid en haar. Haar krullen waren zacht, haar borsten ook, zacht, zwaar en aanwezig. Ze duwde er een omhoog, ik boog mijn hoofd omlaag en zoog aan haar puntige roze tepel. Ze schoof haar arm omhoog en gleed op haar rug, ik kuste haar open oksel.

‘Het kietelt,’ fluisterde ze. Ze verdiende de kieteldood.

 

Het waren golven, oneindige golven van opwinding die ons omhoogstuwden, een tel rust gaven en ons weer omhoog voerden. Geile golven als speelballen van een hormonenstorm, toenemende windkracht, waarop Geertje en ik als hulpeloos wrakhout rondtolden. Nat, zilt, onbeheerst, onmatig, ver verwijderd van kusten van fatsoen. Ik proefde Geertjes kale kut, ik stak mijn tong erin, haar verslavende geurtje vulde mijn neusgaten, ik beet haar opgezwollen schaamlippen, lebberde haar klit, liet haar kronkelen als een zeemonster met zeven koppen. Waar zou ik haar brengen met mijn mond, waarheen kon ik haar duwen met mijn tong, hoe kon ik haar nog feller vingeren om de hemel aan te raken?

 

Pauze. Pauze? Onmogelijk, we moesten door. Geertje trok me opzij, duwde me op mijn buik, kroop op mijn rug, sloeg haar handen om mijn borsten en beet in mijn schouder, kuste mijn nek, reed met haar kut over mijn billen. Het was oeverloos, bodemloos, ruig, vuig en vaag, ze likte mijn complete ruggenwervel, inclusief mijn stuitje, inclusief mijn fucking, jezus, mijn aah, Geertje, Geertje. Holy shit, dit ging over grenzen. Ze bespuugde mijn ster en wurmde er een vinger in. Het duizelde me. Anaal gepenetreerd door Geert in het Postillionhotel in Bunnik. Geertje geurtje. Ze vingerde me zacht, liefdevol haast, het voelde gek, het was zo over the top dat de realiteit me ontglipte. Was ik straks soms aan de beurt om hetzelfde bij haar te doen? Was dit het gebruikelijke werk bij een lesbische date? Oew, Geertje!

 

Ik raakte zo van de wereld dat ik het geklop niet direct kon thuisbrengen. Opeens trok Geertje haar vingers uit mijn aars. Ze rolde van het bed.

‘Daar zul je ze hebben,’ verstond ik.

Huh? Ik kwam overeind. Geertje liep naar de deur. Wat deed ze? De deur vloog wagenwijd open, Geertje stapte opzij. Twee, ik herhaal, twee wildvreemde mannen met niet meer dan een handdoek om hun middel stapten de hotelkamer binnen.

‘Vanille, mag ik je voorstellen: Hete Willem 010 en Geile Mocro 38.’

De heren in kwestie staken hun hand op. Ze stonden er een beetje lullig bij, als koeien met een geel oormerk, nummer 010 en 38. Koeien? Stieren!

 

‘Wat moeten die hier!?’ Ik probeerde mijn verbijstering te boven te komen, realiseerde me plots dat ik naakt was en trok het dekbed over me heen.

Geertje keek me vertwijfeld aan. ‘Op de app heb je aangevinkt dat je overal voor in bent. Je bent nu toch wel toe aan de groepsseks? Hete Willem en Geile Mocro zijn vijfsterrenverwenners. Een buitenkansje dus.’ Ze pakte het dekbed en trok het van me af. ‘Heren, waar wachten jullie op?’

Het volgende moment vielen er twee handdoeken omlaag. Spreken lukte me niet, het schudden van mijn hoofd leek niet te worden opgemerkt.

 

Het geluid van brekend glas bracht me terug in mijn huiskamer. De vallende afstandbediening had het wijnglas op de tegelvloer omgekegeld en het dekentje was op de grond gegleden. Het kussen waar mijn hoofd op lag was nat van kwijl. De klok gaf half elf aan, op de tv draaide Netflix een zoveelste deel van een serie af. Dat was het dan weer, mijn welbestede zaterdagavond. Een lege fles rosé was het bedenkelijke restant. Wankel stond ik op om de wc te bezoeken. Tijdens het plassen dacht ik aan Geertjegeurtje. Zij had het wel wel geil gevonden om mij te zien plassen. En wie waren die twee gasten ook alweer? Bizar.

 

De dag erna verwijderde ik de Geile Business-app, maar de vreselijkste berichten bleven binnenstromen op mijn werkmail. Morgen zou ik als eerste mijn ICT-collega Fred raadplegen. Hij moest me redden, hij wist alle oplossingen. Hoopte ik. Desnoods zou ik een nieuw account nemen. Ik had behoefte aan gered te worden. Ik belde Jansje, mijn zus.

‘Wat een doffe ellende, Jans.’

‘Je bent niet goed wijs, Renée, GB is echt zó fijn.’ Ze dempte haar stem, fluisterde bijna. ‘Weet je wat mij is overkomen gisteravond. Harry was weg. Ik had een date met een oudere man. Die wilde het wel eens doen met een zwangere vrouw. Wat denk je, in het Postillionhotel langs de A12, záááálig achterlangs.’

Ik voelde me misselijk worden.

‘Welk kamernummer?’ bracht ik uit.

‘Hoezo welk kamernummer, wat doet dat ertoe? 70 of zo.’

‘70?’

‘Nee, 69, nou goed.’

 

Op de zaak was ik maandag de eerste op Fred van de ICT na. Ik legde uit wat me was overkomen. Hij verblikte nog verbloosde, klapte mijn laptop open, liet zijn mond openvallen toen hij de stortvloed aan gore berichtjes las en schudde zijn hoofd. Het was dramatischer dan ik dacht, blijkbaar. Geconcentreerd ramde Fred op het toetsenbord, klikte op de muis en mompelde tegen zichzelf.

‘Zo,’ zei hij na nog geen vijf minuten, ‘klaar. Doe voortaan geen domme dingen meer met een laptop van de zaak. Geile Business is een beruchte app. Daar word je niet blij van.’

‘Dank je, Fred, zal ik een koffie voor je halen?’ Ik had alles voor hem gedaan op dat moment.

‘Ik ben voorzien, dank je.’ Hij nam een slok uit een bekertje. ‘Maar, eh, Renée, als je zo graag eens wilt daten, waarom dan niet met mij?’

Ik keek hem aan en bloosde. ‘Dat zou ik heel graag willen, Fred.’ Ik boog naar voren en kuste hem op zijn bebaarde wang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Sanna
een jaar geleden

Wat een heerlijk verhaal weer, ik hou echt van jouw schrijfstijl!